Uitnodiging…

by redactie on 2 juni 2019

in Ingezonden berichten,Regio

Vrijdagmiddag 7 juni 2019 van 14.00 tot 16.00 uur organiseert het bestuur FNV senioren Midden-Holland een thema bijeenkomst voor haar seniorenleden en belangstellenden. Deze bijeenkomst vindt plaats in zalencentrum de waard, Meidoornstraat 7, 2861 vj bergambacht.

De heer R. de Haas, directeur mozaïek wonen, zal vier thema’s bespreken:

  • Huren betaalbaar houden.
  • Meer verscheidenheid in seniorenhuisvesting.
  • Energiezuinige woningen, wat gaat er gebeuren.
  • Hoe zorgen we voor prettig wonen met elkaar in wijken en buurten.

Zaal is om 13.00 uur open zodat u voor aanvang nog een gratis kopje koffie/thee kunt nuttigen. Het FNV komt naar u toe, een slogan die we als bestuur senioren waar maken, door deze bijeenkomst nu te organiseren in de Krimpenerwaard, met het voornemen in het najaar met een ander thema naar de gemeente Zuidplas te komen, daarna weer naar gouda.

Belangrijk: sedert 20 mei zijn wij verhuisd naar de Blekerssingel 24 te Gouda. Telefonisch bereikbaar tijdens de spreekuren op 088-3680151 of 088-2680368

E-mail: middenholland@vereniging.fnv.nl