Zomeractiviteiten voor senioren…

by redactie on 31 mei 2019

in Waddinxveen

Komende zomer kunnen senioren veel plezier beleven aan het Zomerpalet. Palet Welzijn heeft activiteitenprogramma samengesteld met diverse activiteiten. Ga bij voorbeeld samen muziek maken, woon een lezing bij over Arabische cultuur of kunst. Laat je creativiteit los op een glasmozaïek of maak een decoratieve taart van schelpen. Natuurlijk ontbreekt ook het Waddinxveens dictee niet.

Er zit er vast iets voor je bij! Uiteraard zijn geregistreerde mantelzorgers ook weer van harte welkom om mee te doen. Aanmelden: kan alleen schriftelijk via het aanmeldformulier in de folder. De folder kun je afhalen bij Palet Welzijn in Waddinxveen, Jan van Bijnenpad 1 of downloaden via de website www.paletwelzijn.nl.

Vragen: voor meer informatie kun je bellen naar T. 088 02 34 247  Aanmelden kan t/m vrijdag 5 juli zolang er plaats is.