Verwachtingen, hoe ga jij daarmee om?…

by redactie on 21 mei 2019

in Ingezonden berichten,Waddinxveen

Je hebt geen baan meer, of bent op zoek naar een andere baan. Hoe ga je om met verwachtingen die je had, maar die niet uit zijn gekomen? Verwachtingen die je had over je werkzame leven. Wat doet dat met je? Kun je je verwachtingen zomaar bijstellen? Gastspreker Lia Broekhuizen is coach en vertelt meer over verwachtingen die niet uitkomen en hoe je daar mee om kunt gaan. Laat je (opnieuw) inspireren en kom woensdag 29 mei naar Walk&Talk in de Bibliotheek in Waddinxveen. Walk&Talk is een netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. Het is een plek waar je kunt ontmoeten, netwerken en leren in jouw zoektocht naar (ander) werk.

We starten om 09.30 uur, de Walk&Talk duurt tot uiterlijk 11.30 uur. Iedereen is welkom! Locatie: Bibliotheek de Groene Venen, ruimte in Cultuurhuys de Kroon, Gouweplein 1 in Waddinxveen. Deelname is gratis evenals de koffie en thee. Aanmelden is prettig en kan via www.bibliotheekdegroenevenen.nl of walkentalk@bibliotheekdegroenevenen.nl