Muziekavonden bij Vonk…

by redactie on 21 mei 2019

in Ingezonden berichten,Waddinxveen

In de komende periode vinden weer de jaarlijkse voorspeel avonden bij Vonk plaats. Cursisten laten dan in de Rabo zaal van Cultuurhuys de Kroon op verschillende instrumenten horen wat ze in het afgelopen schooljaar geleerd hebben. Op vrijdag 24 mei (begin 19.00 uur) treden de leerlingen op van Alie Jongenburger: ze spelen blokfluit en piano. Op deze avond sluiten ook de deelnemers van de cursus Basis Muziek hun lessen af met een kleine demonstratie. Op woensdag 5 juni (begin 18.30 uur) vindt de voorspeel avond voor de cursisten van dwarsfluit docente Jacqueline Dekker plaats. De leerlingen van Martin Verhoef (drums/slagwerk) en René Torenstra (piano/toetsen) delen op dinsdag 18 juni (begin 19.00 uur) het podium met elkaar. Op de gezamenlijke slotavond met als thema ‘Summertime’ op woensdag 26 juni (begin 19.30 uur) wordt een gevarieerd programma met cursisten van alle docenten gepresenteerd. Alle avonden zijn gratis toegankelijk, publiek is van harte welkom.

Foto: PR