Toerfiets trainingen in het Groene Hart gaat door…

by redactie on 6 mei 2019

in Ingezonden berichten,Regio

Heb je altijd al eens een peloton willen fietsen, maar slaat de schrik toe als je in een peloton/groep fietst? Dan biedt ‘clinc toerfiesten in het Groene Hart” uitkomst. Met dit trainingsprogramma spijkeren we je techniek en fietsbeheersing bij, zodat je zelfverzekerd op de fiets zit.

Start op vrijdag 10 mei…
Er is nog ruimte voor een paar deelnemers aan de toerfiets trainingen van de FTC Avanti. De trainingen staan onder leiding van Paul Zwanenburg van bikecontrol Er zijn twee trainingen op vrijdag avond start om 19.00 tot 20.30 op de wielerbaan aan de Amerikalaan en daarna 4 trainingen op de zondagochtenden, dan vertrekken we om 09.00 uur en gaan we de weg op en maken mooie tochten door het groene hart met de nodige leermomenten in de praktijk. Om 12.00 uur zijn we terug.

De deelnemerskosten zijn € 20,00 en voor meer informatie kijk op http://www.ftcavanti.nl/actueel/fietsclinic of neem contact op met Fred Peters    publiciteit@ftcavanti.nl  0651004173