Voormalig Vengaboy cowboy in jury Miss Travestie Groene Hart 2019…

by redactie on 6 mei 2019

in Ingezonden berichten,Regio

Zaterdag 15 juni organiseert Gouda Roze in partycentrum Le Patapouf in Gouda de 2e editie van Miss Travestie Groene Hart. Al eerder werd bekend dat Obesia Grandé de presentatie op zich neemt. Nu is ook de jury bekend gemaakt. En die jury mag er zijn!

Zo neemt Miss Travestie Holland 2018, Chrystal Conners, plaats in de jury. Chrystal is het alter-ego van Roy den Burger Olivero, de originele cowboy van de Vengaboys. Roy scoorde in zijn tijd als Vengaboy hits als “Up & Down”, “We like to party”, en “Boom, boom, boom”. Inmiddels is deze cowboy niet meer weg te denken uit de travestie wereld als Chrystal Conners en draagt hij nu de kroon van Miss Travestie Holland.

Winnares van Miss Travestie Groene Hart 2018, Victoria Vyper, neemt plaats achter de jurydesk om te beoordelen wie haar mag opvolgen als Miss Travestie Groene Hart.

Tot slot neemt de Goudse Lizette Oudijk weer plaats in de jury. Lizette zet zich als eigenaresse van Cafeetje Heeeurlijk al jaren in voor de LHBT+ gemeenschap in Gouda. Zo vaart zij 1 juni met een eigen boot mee door de Utrechtse grachten tijdens Utrecht Pride 2019 en organiseert zij maandelijks een roze thema avond in het café. Ook de officiële afterparty na de verkiezing vindt plaats in Cafeetje Heeeurlijk.

Wil jij de verkiezing op zaterdag 15 juni bijwonen en je favoriet live aanmoedigen? De kaartverkoop is inmiddels gestart en tot 15 mei geldt een speciale vroegboekkorting. Kaarten zijn te koop via www.goudaroze.nl.