Fair trade lunch bij Palet Welzijn…

by redactie on 18 april 2019

in Waddinxveen

Van 4 t/m 12 mei vindt de voorjaarseditie van de Fairtrade Week plaats. In deze landelijke campagneweek zetten bedrijven, winkels, Fairtrade Gemeenten en vele vrijwilligers zich in voor Fairtrade producten en producenten.

Palet Welzijn doet hier ook aan mee en organiseert op dinsdag 7 mei een lunch in oranjesfeer. Ditmaal kan er genoten worden van salades die gemaakt zijn van ( h)eerlijke producten. Het Palet Welzijn koor “Rhythm of life” zal vooraf aan de maaltijd een kort optreden verzorgen waarbij het meezinglied: “Waddinxveen- parel aan de gouwe” natuurlijk niet ontbreekt.

De kosten van de lunch bedragen € 8,-. Aanmelden kan t/m vrijdag 26 april zo lang er plaats is. U kunt zich aanmelden via tel: 088-0234247 of via seniorenwerk.waddinxveen@paletwelzijn.nl

Zondagmiddagconcerten in de Doelen te Rotterdam…

Voor wie van klassieke muziek houdt en het wel zo gemakkelijk vindt dat het vervoer vanuit Waddinxveen al is geregeld, kan zich aanmelden voor een concertserie in de periode november 2019 – maart 2020.
Al meerdere jaren reserveert Palet Welzijn een aantal kaartjes voor een 5-tal zondagmiddagconcerten.

De data van deze zondagmiddagconcerten zijn: 24 november, 22 december 2019, 12 januari, 16 februari en 8 maart 2020. Het betreft de concerten: Barok vuurwerk, Weinachtsoratorium, Nieuwjaarsconcert, Mahler 5 en Symphonie fantastique. Het busververvoer wordt geregeld vanaf het Anne Frank Centrum in Waddinxveen.
De kosten bedragen totaal € 220, meer informatie en aanmelden kan via tel: 088-0234247 of seniorenwerk.waddinxveen@paletwelzijn.nl


Carrouselochtend Palet Welzijn…

Draai ook eens gezellig mee in de carrousel bij Palet Welzijn. Een gevarieerd programma van diverse activiteiten voor ieder die zin heeft in een gezellige en laagdrempelige ochtend. Deze maand staat voor u klaar in de carrousel: donderdag 11 april een pub quiz; maandag 15 april – terug in de tijd met verhalen over vroeger naar aanleiding van diverse voorwerpen; en als afsluiter zingen we deze maand op donderdag 25 april alvast oranjeliedjes onder begeleiding van de piano.

De carrousel start om 10.15 uur in het Anne Frank Centrum te Waddinxveen en duurt ongeveer een uur. De toegang is vrij en iedereen is welkom. Aanmelden is niet nodig. Toch informatie nodig? Dan kunt u bellen met de activiteitencoach op 06-53 666 458.