Imago Bewustwording; een eerste indruk…

by redactie on 13 april 2019

in Waddinxveen

Het thema van de Walk&Talk bijeenkomst van woensdag 24 april is: ‘Imago Bewustwording; een eerste indruk”. Gastsprekers Jolanda Moerings van Kleurbewust (www.kleurbewust.nl) en Ellen van Baaren van Stralend Inspireren (www.stralendinspireren.nl) verzorgen een interactieve ochtend.

Jolanda is imago coach en heeft jarenlang ervaring in het adviseren over uiterlijke presentatie en imago bewustwording. Tijdens deze Walk&Talk krijg je inzicht in de wereld van kleur en jouw imago, dit is ook belangrijk voor een 1e indruk bij het solliciteren!

Ellen is al jarenlang een zeer ervaren inspiratie-, loopbaan/outplacement- en sollicitatiecoach en laat zien dat je met veel meer plezier en creativiteit kunt leren solliciteren. Zij leert je denken in mogelijkheden en laat zien hoe je kunt leven vanuit je passies.

Jolanda en Ellen hebben beiden hun studio/praktijk in Boskoop, waar meer ondernemers zitten die zich bezighouden met persoonlijke ontwikkeling en groei!

Walk&Talk is een netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden, speciaal voor de Bibliotheek. Het is een plek waar je kunt ontmoeten, netwerken en leren in jouw zoektocht naar werk. Kom gezellig langs, geheel vrijblijvend.

Datum: woensdag 24 april a.s. Start 09.30 uur tot uiterlijk 11.30 uur.
Locatie: Cultuurhuys de Kroon, Gouweplein 1, Waddinxveen

Deelname is gratis evenals de koffie en thee. Aanmelden kan via www.bibliotheekdegroenevenen.nl of walkentalk@bibliotheekdegroenevenen.nl