Uit je bol met Haaspop…

by redactie on 13 april 2019

in Regio

Wie met Pasen iets anders wil dan paaseieren zoeken, naar het tuincentrum of de meubelboulevard, kan terecht bij Haaspop. Het driedaagse muziekfestival wordt van vrijdag 19 tot en met zondag 21 april gehouden in Flora Boskoop.

De line-up van het festival toont klinkende namen als Bökkers, Tino Martin en Snollebollekes. Organisatoren Ronald Dufais en Marjolein van Tienhoven bedachten drie thema’s voor Haaspop: Boerenrock op 19 april, Hollandse Avond op 20 april en Foute Avond op 21 april. ,,Bij Boerenrock is Bökkers een grote naam. De groep behoort tot de top van Nederland,” zegt Ronald Dufais. De Overijsselse band speelt zalen plat met hun ruige rock, compleet met Sallands dialect. Een optreden van Bökkers is niet compleet zonder biertje en keihard meezingen. De rockformatie werd een hit door de wedstrijd ‘saaiste plek van Nederland’. Woubrugge won de wedstrijd, maar Bökkers is nu al te zien in Boskoop. Ook rockformatie Mooi Wark zal de Boerenrockavond opluisteren.

De Hollandse Avond belooft een non-stop feest te worden, want Wolter Kroes, Lesley Williams, Tino Martin en Marco de Hollander breken de zaal af, afgewisseld door Helemaal Top! DJ Jor-D doet er nog een schepje bovenop en zorgt voor de afterparty.

Er zijn zaalkaarten beschikbaar, voor degenen die lekker willen meedansen. Ook zijn er zitplaatsen op het balkon. Ronald Dufais is blij dat Tino Martin nog geboekt kon worden: ,,Hij is een van de populairste artiesten van het moment, op 8 juni staat hij in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Maar op 20 april is hij al bij ons.”

Mega-artiest Snollebollekes is de absolute topact van de Foute Avond op 21 april, samen met Barry Badpak. Snollebollekes stond recent twee keer in een bomvol Gelredome. Ook de avond in Boskoop was in no-time uitverkocht. Voor Boerenrock en de Hollandse Avond zijn nog kaarten beschikbaar. www.floraboskoop.nl