Romantische pianorecital in De Kroon…

by redactie on 13 april 2019

in Waddinxveen

De Rotterdamse pianist Ardjoena Soerjadi geeft zaterdag 20 april een recital in Cultuurhuys De Kroon in Waddinxveen. Ooit opgeleid door Daniël Wayenberg en Michael Davidson is hij uitgegroeid tot een professioneel en zeer veelzijdig musicus. Hij dirigeerde onder meer tientallen opera’s en operettes.

Ardjoena Petrus Soerjadi (36), een van de broers van Wibi, verbaasde het publiek voor het eerst toen hij als elfjarige optrad op het slotconcert van de piano-driedaagse in de Doelen te Rotterdam. Kort daarna was hij prijswinnaar op het Prinses Christina Concours (voormalig Edith Stein Concours).

Als pianist geeft Ardjoena Soerjadi concerten in Nederland, België, Frankrijk en Italië.  Het concert begint om kwart over acht en de toegangsprijs is 16 euro, inclusief (pauze)drankje en ticket fee.