De Kroon presenteert Kiki Schippers…

by redactie on 11 maart 2019

in Waddinxveen

Cabaretière Kiki Schippers komt zaterdag 23maart naar Cultuurhuys De Kroon te Waddinxveen met haar programma Waar. Eigenwijs, ontwapenend, kwetsbaar en fel: met haar liedjes verovert Kiki Schippers ieder publiek. Met de Publieks- en de Persoonlijkheidsprijs van Cameretten, de Annie M.G. Schmidtprijs en lovende recensies voor haar debuut op zak waagt ze zich nu aan haar tweede voorstelling.

Ze won overtuigend de Publieks- en de Persoonlijkheidsprijs bij Cameretten. Tweemaal werd een lied uit haar debuutvoorstelling genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied van het seizoen, waarvan één nominatie verzilverd werd en in haar vlijmscherpe wekelijkse actuele bijdragen in de media is ze nietsontziend. De voorstelling begint om kwart over acht en de toegangsprijs is 19 euro, inclusief (pauze)drankje en ticket fee.