Tiende Alphense editie Trouwbeurs ’t Groene Hart wordt een feest…

by redactie on 25 februari 2019

in Ingezonden berichten,Regio

Aanstaande bruidsparen kunnen zich tijdens de tiende Alphense editie van Trouwbeurs ‘t Groene Hart uitvoerig laten informeren over alles wat met hun huwelijksdag te maken heeft. Daarvoor zijn zij op zaterdag 9 maart tussen 11.00 tot 16.00 uur welkom bij circa 25 exposanten in Flora Boskoop aan de Parklaan 4. Op het programma staan modeshows, verschillende presentaties, diverse demonstraties en smakelijke proeverijen. De toegang, het parkeren, een goodiebag én kans op een diner voor twee zijn gratis.

Het aanbod van diensten en producten op deze gratis toegankelijke Alphense trouwbeurs is zó groot en divers, dat je er bij wijze van spreken in één keer alles voor je trouwdag kunt regelen. Van bruidsboeket tot bruidstaart, van feestlocatie tot fotoreportage, van trouwambtenaar tot trouwringen, enzovoorts. Daardoor is deze regionale beurs voor aanstaande bruidsparen de aangewezen plek om veel leveranciers uit de Alphense regio te treffen met de beste producten en diensten. Kijk op www.trouwbeurs-alphenaandenrijn.nl wie er zoal meedoen.

De modeshows staan om 12.00 en 14.00 uur gepland en worden verzorgd door Lovely Weddings uit Alphen aan den Rijn, Speksnijder Bruidsmode uit Bergambacht en DIYA Tailors uit Voorburg. Naast de mode voor bruid en bruidegom showen de modellen ook allerlei accessoires van andere exposanten.
Flora Boskoop is uitstekend met de auto en trein bereikbaar. Auto’s kunnen gratis op het naastgelegen terrein worden geparkeerd. En de trein op het traject Gouda-Leiden stopt praktisch voor de deur van het gebouw.

Trouwbeurs ’t Groene Hart wordt meerdere keren per jaar op verschillende locaties in Het Groene Hart georganiseerd. Naast ‘Alphen aan den Rijn’ staan dit jaar ook de edities in Lansingerland, Krimpenerwaard, Gouda en Woerden gepland. De exposanten, producten en diensten verschillen per editie waardoor een bezoek aan meer dan één van deze beurzen beslist interessant en inspirerend is. Meer informatie over de trouwbeurzen in Het Groene Hart is te vinden via www.trouwbeurs-groenehart.nl.