Carrousel-ochtenden bij Palet Welzijn…

by redactie on 25 februari 2019

in Ingezonden berichten,Waddinxveen

Binnenkort start Palet Welzijn in het Anne Frank Centrum met een nieuw initiatief, nl : Carrousel-ochtenden. De ochtenden zijn vrij toegankelijk en hebben met regelmaat een andere invulling. Ze zijn bedoeld voor mensen die het leuk vinden om op laagdrempelige wijze en op vrijblijvende basis aan te schuiven.

De activiteitencoach begeleid de ochtenden. De huidige deelnemers aan de recreatieve dagbesteding worden hier ook bij betrokken. Van 10.15 uur – 11.15 uur bent u op ondergenoemde data welkom. Aanmelden is niet nodig. Er zijn geen kosten aan verbonden. Koffie is evt. voor eigen rekening.

De geplande ochtenden in maart zijn :
Maandag 4 maart – Zingen bij de piano
Maandag 18 maart – Spelletjesochtend
Donderdag 21 maart – Vraag en antwoord geheugenochtend

Van harte welkom!

Viswijvenkoor bij Palet Welzijn

Op vrijdag 15 maart bruist het Anne Frank Centrum van activiteiten in het kader van NL Doet. In de ochtend is er een creamarkt waar hobbyisten laten zien waar ze creatief in zijn . U kunt inspiratie opdoen en genieten van al het moois.  Deze markt loopt van 9.30 – 14.00 uur.

Aansluitend treedt het viswijvenkoor : “Sootjevisch” uit Zevenhuizen op. Daarmee wordt de dag vrolijk afgesloten. U bent van harte welkom. Koffie en thee staan voor u klaar.