Theater met Charles Groenhuijsen in Cultuurhuys De Kroon…

by redactie on 25 februari 2019

in Waddinxveen

“Optimisten hebben de hele wereld”
In zijn theaterprogramma bespreekt Charles Groenhuijsen onze toekomst. Niet in de rol die u van hem kent als TV-correspondent of commentator, hij zal zijn eigen verhaal vertellen over optimisme. Dit samen met wat hij al heel lang wilt doen, Charles maakt er muziek bij en speelt gitaar. Tijdens deze vrolijke voorstelling zet hij het publiek aan het denken.

De avond wordt georganiseerd door de Bibliotheek, i.s.m. Boekhandel Burger.
Datum lezing: Vrijdagavond 29 maart 2019
Aanvang: 20.00 uur. (Zaal open om 19:30 uur)
Adres: Cultuurhuys De Kroon, Gouweplein 1 in Waddinxveen
Toegang: €15,00 (voordeel met je Biebpas € 2,50)
Kaartverkoop Via www.cultuurhuysdekroon.nl en de informatiebalie van Culthuys De Kroon

Optimisten,
Zien wat vrouwen de laatste 100 jaar bereikt hebben. Weten dat we veiliger, gezonder, rijker en beter opgeleid zijn dan vroeger. Weten dat de jeugd de best geïnformeerde jonge generatie uit de wereldgeschiedenis is.

“Wij behoren tot de gelukkigste landen ter wereld. Echt waar! Natuurlijk zijn er wereldwijd grote uitdagingen (klimaat, ongelijkheid, geweld en terrorisme en banenverlies door robots), maar er is meer goed dan slecht nieuws”, aldus Groenhuijsen.

Charles Groenhuijsen gaat in op onzekerheid en angst over de toekomst in Nederland. In zijn programma probeert hij wat tegenwicht te bieden en met toehoorders in discussie te gaan. Laten we wat positiever denken. Optimisme en geluk overkomen ons niet. Het is een keuze voor negatief of positief denken.

Boekhandel Burger is aanwezig. Het wordt een gezellige en interessante avond, komt u ook?