Franse chansons voor het voetlicht…

by redactie on 24 januari 2019

in Ingezonden berichten,Regio

Op woensdag 6 februari treedt zanger Edouard op in restaurant De Boomgaard in Floravita. De geboren fransman brengt een programma met Franse chansons in een warme, intieme sfeer. Liederen van Edith Piaf, Charles Aznavour, Julien Clerc, Francoise Hardy en anderen passeren de revue.

Edouard is sinds 8 jaar bezig om zijn zangcarrière uit te breiden naar in zorginstellingen. Zijn repertoire is ge-ent op liederen van zangers en zangeressen uit zijn vaderland, die ook herkenbaar zijn voor Nederlandse toehoorders. Het soloprogramma kenmerkt zich door een direct contact met het publiek, waarbij gezelligheid een belangrijke rol speelt.

De avond op 6 februari om 19:30 uur in Floravita, Boezemlaan 4 in Boskoop. Leden van het Servicepakket betalen voor deze avond € 4,00. Voor niet-leden is het bedrag € 5,00. Bij deze prijs is een kop koffie of thee inbegrepen. Na afloop is er de gelegenheid om een drankje te gebruiken. De bar is tot 22:00 uur geopend. Reserveren kan via de receptie, telefoonnummer 0172-235555.