Expositie bij Oogzorg Bastiaan Optiek/Koffie bij Bastiaan…

by redactie on 23 januari 2019

in Ingezonden berichten,Waddinxveen

Dit keer hebben we leerlingen van de Garenspinnerij Academie bereidt gevonden hun kunstwerken in onze winkel op te hangen. De Garenspinnerij Academie verzorgt een driejarige cursus. In die periode worden alle facetten van het tekenen en schilderen behandeld. Docenten Suzan Schuttelaar en Ruud Verkerk beide gerenommeerde kunstschilders met ieder een eigen stijl verzorgen de cursus. De klassieke technieken maar ook de meer expressieve of abstracte manieren worden toegepast.

De leerlingen die bij Oogzorg Bastiaan Optiek/ Koffie bij Bastiaan exposeren zijn tweedejaars leerlingen. Tot eind februari hangen deze kunstwerken in onze winkel. Komt u ook kijken? Groensvoorde 2-4