“Oud & nieuw”

by redactie on 21 januari 2019

in Waddinxveen

Woensdag 30 januari is iedereen welkom bij onze koffiepauze voor werkzoekenden, van de Bibliotheek de Groene Venen in Waddinxveen. In deze eerste Walk & Talk bijeenkomst van het nieuwe jaar gaan we met elkaar kijken naar en praten over “oud & nieuw”. Vroeger werkte je jáááren voor één baas, had je één beroep, solliciteerde men door een brief te schrijven of persoonlijk langs te gaan. Zaten de medewerkers van het uitzendbureaus om de hoek klaar met een bakje koffie, waar je zo kon aanschuiven. Er is veel veranderd in de wereld van werken en solliciteren. Welkom om hier over mee te praten. Misschien kan jij vertellen uit eigen ervaring, en kunnen we elkaar tips geven.

Welkom bij de Walk & Talk en neem anderen mee naar dè koffiepauze die meetelt, voor werkzoekenden en mensen die van baan naar baan willen. We starten om 09.30 uur, de Walk&Talk duurt tot uiterlijk 11.30 uur. Adres: Cultuurhuys de Kroon, Gouweplein 1, Waddinxveen.

Deelname is gratis evenals de koffie en thee. Aanmelden kan via www.bibliotheekdegroenevenen.nl of walkentalk@bibliotheekdegroenevenen.nl  Walk&Talk is een initiatief van De Levende Sollicitatiegids