Ontdek met Vonk je nieuwe passie…

by redactie on 4 januari 2019

in Waddinxveen

Slaat in 2019 bij jou de vonk over en volg je eindelijk je (creatieve) hart? Bij Vonk krijg je hiervoor in het nieuwe jaar volop de gelegenheid, met nieuwe cursussen voor muziek, tekenen en schilderen. Voor kinderen vanaf 9 maanden tot 4 jaar en hun ouder of begeleider start de wintercursus Muziek op Schoot in 6 wekelijkse lessen vanaf dinsdag 15 januari tussen 9.30 en 11.30 uur. Kinderen uit groep 3 en 4 doen vanaf maandag 21 januari (17.15 – 18.00 uur) 10 weken lang mee met BasisMuziek. Ben je al toe aan een instrument maar weet je nog niet wat je wilt leren bespelen? Daar kom je achter in de cursus Instrumentverkenning voor kinderen van 9 tot 12 jaar. In 18 weken krijg les op 6 verschillende instrumenten. Start donderdag 7 februari, van 15.45 – 16.30 uur. Of volg meteen 4 Kennismakingslessen op jouw instrument naar keuze, zoals op akoestisch of elektrisch gitaar, basgitaar, blok- en dwarsfluit, klarinet, saxofoon, trompet, cornet, hoorn, trombone, bariton, viool, piano, keyboard, slagwerk/drums, ukulele of zang. Ook voor singer/songwriting, inclusief gratis gebruik van een instrument. Percussieworkshop Salsa is er voor iedereen met een swingend hart, op 6 avonden vanaf dinsdag 22 januari (19.30 – 20.30 uur). In onze orkesten of bands ben je welkom met elk instrument en op elk niveau: Notenkrakers, Vonkorkest, Polderorkest, The Bernies, The Groovy Dudes. Kom eerst een keer op proef kijken, luisteren en meespelen. Sinds kort kan je bij Vonk DJ-lessen volgen, in 10 wekelijkse lessen van 20 minuten maandag 21 januari.

De voorjaarscursus Modern Schilderen olv Carina Mathot start op dinsdag 22 januari van 14.00 – 16.00 uur, haar lezingencyclus Kunst van de Schoonheid begint op donderdag 24 januari (10 – 12 uur). Met een Knipkaart voor 10 lessen bij Annemarie van Hooff (donderdagochtend of -middag) bepaal je zelf wanneer je op les komt. En noteer alvast de nieuwe cursus KinderKunst bij Monique Janssen voor kinderen van 8 tot 12 jaar op 5 woensdagmiddagen van 15.00 – 16.30 uur, vanaf 20 maart.
Alle informatie op www.stichtingvonk.nl