Fortnite toernooi…

by redactie on 4 januari 2019

in Waddinxveen

Op donderdag 20 december 2018 heeft stichting jeugd en jongerenwerk in samenwerking met de wijkplatforms een Fortnite toernooi georganiseerd. Het toernooi werd gehouden in de Rabobankzaal van Cultuurhuys De Kroon.

Aan het toernooi deden zeventien jongeren mee. In verschillende rondes streden de deelnemers om de derde, tweede of natuurlijk de eerste plaats. Aan elke plaats was een prijs verbonden, namelijk PlayStation tegoed. Buiten de jongeren die meededen waren er ook veel belangstellenden die een kijkje kwamen nemen en zorgden voor de nodige support. Dit waren onder andere verschillende ouders, jongeren en de Gouwewachters. In de finaleronde, waar tien van de zeventien deelnemers aan meededen, was het tot de laatste minuut spannend. Dit kwam doordat twee deelnemers een zogenoemde “victory royale” hadden behaald. Dit gebeurt als je als enige bent overgebleven. Aan het einde werd duidelijk dat er hierdoor maar een paar punten verschil waren tussen de eerste en tweede plaats. Tijdens de activiteit zijn er veel tips uitgewisseld over gamen maar is er ook gesproken over game verslaving. Al met al was het een middag/avond om zeker nog eens te herhalen!