Theatergroep A3 zingt `vergeten melodietjes`…

by redactie on 27 december 2018

in Ingezonden berichten,Regio

Op woensdag 9 januari treedt Theatergroep A3 op in restaurant De Boomgaard in Floravita. De drie dames, hun voornamen beginnen allemaal met een A vandaar A3, hebben liedjes opgedoken uit de oude doos en daar een show om heen gemaakt. Het optreden wordt Floravita aangeboden door A3 en mede mogelijk gemaakt door het Fonds Alphen.

Theatergroep A3 brengt deze show speciaal voor senioren, het is dan ook een mee-zing programma. Zij willen met deze theaterproductie zoveel mogelijk ouderen laten meegenieten van zang en muziek. De dames bouwen hun mini mobile theater op in Floravita en staan garant voor een mooi optreden.

De avond op 9 januari begint om 19:30 uur in Floravita, Boezemlaan 4 in Boskoop. Leden van het Servicepakket betalen voor deze avond € 4,00. Voor niet-leden is het bedrag € 5,00. Bij deze prijs is een kop koffie of thee inbegrepen. Na afloop is er de gelegenheid om een drankje te gebruiken. De bar is tot 22:00 uur geopend. Reserveren kan via de receptie, telefoonnummer 0172-235555.