Winkelpand Gouweplein wordt ‘herberg’ de Kerst-Inn…

by redactie on 11 december 2018

in Ingezonden berichten,Waddinxveen

Een overdekte kerstmarkt in het hart van Waddinxveen. Dat is de Kerst-Inn, het Huis van Hoop, aan de Promenade 158 in winkelcentrum Gouweplein. Vanaf 13 december organiseren hier zo’n 15 Waddinxveense goede doelen en kerken allerlei activiteiten. Denk aan een escaperoom, verkoop van de leukste en lekkerste ‘handmade’ kerstcadeautjes, knutselen voor kinderen en veel meer. De toegang, koffie, thee en limonade zijn gratis. Kijk voor meer informatie op www.kerst-inn.nl.

Aan de Kerst-Inn werken onder meer de volgende organisaties mee:
Amnesty International, Care for Family, Fioole Foundation, Geloof in Gambia, Gered Gereedschap, In Herstel, Kerst=Feest, Knuffel Buddy Waddinxveen, Mission Aviation Fellowship, Rotaryclub / Santa Run, Samenloop voor Hoop Groene Hart, Vrienden Hospice Waddinxveen. De opbrengst van alles wat zij verkopen is voor hun organisatie bestemd. Ook dit jaar verzorgt De Rank de catering en, samen met een aantal andere Waddinxveense kerken, de kapel. Hier is ruimte voor bezinning, een luisterend oor en een goed gesprek.

Wie wil ontsnappen uit de escaperoom in de Kerst-Inn die doet er goed aan zich vooraf in te schrijven. Er is plek voor in totaal 7 teams. Ontdek ‘Het geheim van de Brugwachter’ en boek snel je zoektocht via nelisadzandbergen@gmail.com. Kosten: € 7,50 per persoon.De Kerst-Inn is geopend op donderdag 13 december (19.00-21.00 uur) en op de zaterdagen 15 en 22 december (11.00-16.00 uur).