Verkiezing: ‘Beste Buur 2018…

by redactie on 10 december 2018

in Ingezonden berichten,Waddinxveen

Op zaterdagmiddag 8 december hebben de vier Wijkplatforms voor de eerste maal de Verkiezing Beste Buur voor alle inwoners van Waddinxveen gehouden. Dit nadat het 10 jaar alleen voor huurders werd georganiseerd. Het werd dit jaar in het gemeentehuis gehouden en voor de eerste maal heeft de burgemeester de beste buur 2018 bekend gemaakt.19 Mensen werden dit jaar genomineerd die allen veel voor hun buren of buurt betekenen. De onafhankelijk jury (o.l.v. dhr. C. Barelds) heeft dit jaar tot beste buur gekozen:

De heer en mevrouw Hanny en Geert de Vries.
Beiden zorgen heel al jaren goed voor hun inmiddels 88 jarige buurvrouw en bovendien voor een twee huizen verder wonende alleenstaande buurman die geen kinderen heeft en alleen heel ver weg wonende familie. Hanny kookt regelmatig voor de buurman en beide buren, evenals een iets verder weg wonende vriendin, kunnen altijd een beroep op het echtpaar doen voor alle voorkomende werkzaamheden. Het zijn geweldige buren! .

De andere genomineerden waren:
Dhr. C. Groenewegen, mevr. M. de Gruijter, mevr. A. de Bruin- van Helden, dhr. en mevr. R. de Pater, Dhr. T.J. v.d. Vlist, dhr. J. v.d. Valk, Mevr. J. Springvloet, Dhr. H. Troost, Mevr. E. Steenwinkel, Dhr. en mevr. H.J. van Loenen, Dhr. N. v.d. Lans, dhr. en mevr. J.C. Sellier, Mevr. Van Tol-Luiten, mevr. A. Bikker, Dhr. W. den Otter, Dhr. en mevr. Van Slys, mevr. K. van Stijn en dhr. en mevr. Groenendijk.

Alle aanwezige genomineerden zijn die middag feestelijk onthaald.