HCC “Broodje Aap (of niet?)”…

by redactie on 4 december 2018

in Ingezonden berichten,Regio

Broodje aap verhalen circuleren al eeuwenlang. Mythes uit de digitale wereld zijn weliswaar veel recenter, maar ze zijn niet minder hardnekkig. In deze presentatie hebben we een aantal uiteenlopende stellingen verzameld die sommigen als de ultieme waarheid verkondigen en er soms ook munt uit trachten te slaan. Wij proberen u te vertellen wat feit of fabel is en geven u tevens een aantal praktische tips mee.

Wanneer u bijvoorbeeld googelt naar “how to speed up your system”, dan kunt u ervan op aan dat u veel onzinnige of ronduit misleidende informatie zult tegenkomen. Vaak is het lastig om uit te maken wat zulke tips waard zijn en wanneer u zich dan toch laat misleiden, dan kost het u geld (voor het aankopen van een zinloos product) of- erger nog – kan het u zelfs met een minder sterk of stabiel systeem opzadelen.

Met de een achttal stellingen trachten we meer duidelijkheid te geven in een aantal populaire onderwerpen. Ook is er ruimschoots tijd ingeruimd voor het stellen van vragen. Wij verwelkomen u graag vanaf 09:30 uur. De entree is gratis voor leden van de HCC. Overige belangstellenden zijn eveneens van harte welkom. Zij mogen eenmaal zonder te betalen meemaken wat onze bijeenkomsten inhouden. Bij een volgend bezoek betalen zij slechts € 5.=

HCC SeniorenAcademie locatie Gouda

Dinsdag 18 december 2018 van 10:00 tot 12:00 uur (zaal open 9:30 uur)
De Veste
Ridder van Catsweg 300
2804 RS Gouda