Knappe overwinning voor Bouncers Meisjes 18…

by redactie on 20 november 2018

in Sport,Waddinxveen

Slechts één wedstrijd afgelopen weekend en dat was in sporthal de Duikelaar die van: Bouncers Meisjes 18 1 tegen Grasshoppers 2 uit Katwijk, met als inzet de tweede plaats. En het werd een tot het eind spannende wedstrijd. Uit in Katwijk hadden de Bouncer Meisjes nog ruim verloren, maar vrijdagavond werd het een gelijk opgaande strijd met een wisselend scoreverloop. Met twee benutte vrije worpen openden de bezoeksters de score, maar daarna ging het om en om met een minimale voorsprong na het eerste kwart voor Grasshoppers, 15-16. Het tweede kwart gaf een zelfde spelbeeld te zien, met een kleine voorsprong bij rust voor Bouncers, 34-32. Ook het derde kwart verliep spannend met een iets meer scorend Grasshoppers, 49-56. In het vierde kwart was de spanning echt te snijden, Bouncers keek lange tijd tegen een achterstand aan, maar kwam met nog minder dan een minuut op de klok op voorsprong 62-60. Toch leken de bezoeksters alsnog met de winst aan de haal te gaan, of minimaal een verlenging uit het vuur te slepen, maar de vier toegekende vrije worpen werden gemist en was de winst met 62-60 voor Bouncers. Een knappe prestatie met als topscoorders Zowi Hümmels 15 punten en Ilona Beckmann 14 punten.