Kunst om uit te pakken…

by redactie on 9 november 2018

in Waddinxveen

Zaterdag 17 november om 15.00 uur opent wethouder Hannie vd Wal in galerie Kunstzicht de expositie “KUNST OM UIT TE PAKKEN”.
Deze speciale laatste tentoonstelling dit jaar is door de medewerking van maar liefst negen kunstenaars heel gevarieerd en veelzijdig! Tijdens de openingsdag op zaterdag 17/11 is er een loterij met als prijs een waardebon van € 50,- te besteden in de galerie.

Deze expositie loopt van donderdag 15 november t/m 29 december 2018.  Gastexposanten Nathalie Verkade legt zich toe op de fijnschilderkunst en toont haar miniatuurtjes, Jaap de Gijt maakt sculpturen van oa oud hout, gevonden voorwerpen en oude gereedschappen, William E. Mac Gillavry maakt unieke sieraden van oa edelmetalen, halfedelstenen en zelfs hout, Anna S schildert met acryl oa heerlijke sappige uien, maar ook portretjes, Jenny Olde Monnikhof maakt kleurige glaskunst waar zij iedereen blij mee wil maken.

Galerie Kunstzicht – Tussenzicht 3 – Winkelcentrum Gouweplein, 2741 NM – Waddinxveen Info 06 21851053 www.galeriekunstzicht.nl volg Galerie Kunstzicht ook op Facebook Openingstijden donderdag-vrijdag 13.00 – 17.00 uur zaterdag 11.00 – 17.00 uur