Cultuurcafé gezellig en leerzaam…

by redactie on 9 november 2018

in Ingezonden berichten,Waddinxveen

Afgelopen woensdag kwamen op uitnodiging van Bibliotheek de Groene Venen en Stichting Vonk vertegenwoordigers van verschillende culturele en cultureel/maatschappelijke organisaties in de Kroon bijeen voor het cultuurcafé. Margo Vreeburg, coördinator van Vrijwilligerswerk Waddinxveen gaf een presentatie over het de inzet van sociale media waarin de meest uiteenlopende facetten en de mogelijkheden werden belicht. Wethouder Hannie van der Wal en beleidsadviseur Wilma Romeijn gaven een korte inleiding over de nieuwe cultuurnota en vroegen de aanwezigen om input ervoor. In een brainstorm werden direct een hele reeks speerpunten benoemd. Die dienen als vertrekpunt voor een proces dat zal leiden tot een nota die aansluit bij de Waddinxveense behoeftes en mogelijkheden. Het eerstvolgende cultuurcafé vindt plaats op 7 maart 2019, begin 16.30 uur.