Sinterklaas komt eraan…

by redactie on 6 november 2018

in Waddinxveen

Dit jaar arriveert Sinterklaas met veel Pieten op zaterdag 17 november om 10.00 uur in Waddinxveen. Traditiegetrouw is de Nesse de plek waar de boot wordt aangemeerd en waar de burgemeester hem verwelkomd. Vanwege het 90-jarig bestaan van de Vrijwillige Brandweer Waddinxveen wordt Sinterklaas door bluspieten in brandweerauto’s langs de plaatselijke winkelcentra begeleidt. Voor kinderen met een glutenvrij dieet heeft hoofdpiet, dat is de Piet die altijd dichtbij Sinterklaas loopt, glutenvrij strooigoed meegenomen.

Na aankomst ziet de route van de toer door Waddinxveen er als volgt uit:
11.00 uur Zuidplashof
11.30 uur Ieplaan
13.00 uur Dorpstraat
13.30 uur Groensvoorde
14.00 uur Kon. Wilhelminaplein
14.30 uur Luifelbaan
15.00 uur Gouweplein – Marktstraat
15.30 uur Gouweplein – Tussenzicht (tot 16.00 uur)

De jaarlijkse Sinterklaasintocht wordt mede mogelijk gemaakt door het Ondernemers Platform Waddinxveen en het Ondernemersfonds Waddinxveen.