Impact Church viert 10-jarig jubileum…

by redactie on 2 november 2018

in Ingezonden berichten,Waddinxveen

Op zondag 4 november bestaat evangelische gemeente Impact Church 10 jaar. Een jaar lang zijn diverse evenementen georganiseerd om dit te vieren maar op de dag zelf wordt het startsein gegeven tijdens een feestelijke dienst.

Tien jaar geleden startten Arjan en Phebe Hogebrug – toen nog twintigers – IMPACT Church vanuit hun woonkamer in Waddinxveen met als doel een kerk te bouwen die relevant, enthousiast en aansprekend is. Nu – tien jaar later – staat er een snelgroeiende kerk met een regionaal karakter. De kerk is gevestigd in Cultuurhuys De Kroon, in het hart van Waddinxveen, maar niet alleen Waddinxveners weten de kerk te vinden. Haar leden komen onder andere uit Gouda, Alphen a/d Rijn, Boskoop, Zoetermeer, Bodegraven en Oudewater.

Het jubileum wordt het hele jaar gevierd met onder andere een barbecue, weekendje weg, pubquiz en diverse sportactiviteiten.

De naam IMPACT is destijds bewust gekozen. Het dekt de lading aan twee kanten; het betreft de impact van God op het dagelijkse leven en tevens de wens van de oprichters om impact te hebben op Waddinxveen en omgeving.

Meer weten over Impact of het feestelijk jaar; www.impactchurch.nl