Theeschenkerij de Proeftuin in nieuwe handen…

by redactie on 30 oktober 2018

in Ingezonden berichten,Regio

Na een jaar Streekwinkel de Proeftuin gedraaid te hebben gaat Desiree Niesing, eigenaresse van de winkel op het terrein van de Proeftuin van Holland, nog een nieuwe uitdaging aan. Na 28 oktober kunt u haar niet alleen in de winkel vinden, maar zet ze de theeschenkerij, gelegen naast de winkel op het prachtige, rustieke terrein, voort Het geheel zal een stoere kwekersuitstraling krijgen.

U kunt bij theeschenkerij de Proeftuin terecht voor koffie, taart, lunch, hightea, feesten en partijen. In het groen kunt u genieten van het uitgebreide assortiment en de relaxte sfeer. De streekwinkel zal open blijven en met de versterking van de dames van BuitenRuimte, Ambacht, Kunst en Brocante vormt het terrein een verrassende trekpleister voor bezoekers.
Desiree verzorgt ook workshops en denkt graag met u mee voor een programma op maat, voor grote en kleine groepen, jong en oud.

De theeschenkerij en streekwinkel zijn geopend van woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur.
De Proeftuin, Rijneveld 153, Boskoop www.proefdetuin.com