Vijfde Goudse trouwbeurs verrast opnieuw…

by redactie on 28 september 2018

in Ingezonden berichten,Regio

Voor de derde keer op rij is Zalencentrum Le Patapouf aan de Kolkmanstraat 1-3 in Gouda het gastvrije onderkomen van Trouwbeurs ’t Groene Hart. Deze vijfde Goudse editie vindt plaats op zaterdag 6 oktober van 11.00 tot 16.00 uur. De toegang, het parkeren, een goodiebag én kans op een diner voor twee zijn gratis. Alle informatie over de beurs is te vinden via www.trouwbeurs-gouda.nl.

Aanstaande bruidsparen kunnen zich tijdens Trouwbeurs ‘t Groene Hart uitvoerig laten informeren over bijna alles wat met hun huwelijksdag te maken heeft. Daardoor is deze beurs de aangewezen plek om veel specialisten uit de Goudse regio te treffen met de beste producten en diensten om van de trouwdag de mooiste dag te maken.

Trouwbeurs ’t Groene Hart wordt meerdere keren per jaar op verschillende locaties in Het Groene Hart georganiseerd. De exposanten, producten en diensten verschillen per editie waardoor een bezoek aan meer dan één van deze beurzen beslist interessant en inspirerend is. Meer informatie over de leukste trouwbeurzen in Het Groene Hart is te vinden via www.trouwbeurs-groenehart.nl.