Opening nieuw seizoen in Galerie Kunstzicht…

by redactie on 27 augustus 2018

in Waddinxveen

Afgelopen zaterdag 25 augustus opende GalerieKunstzicht weer het nieuwe galerieseizoen met een grote expositie met werken van o.a. de bekende Waddinxvener Ruud Kooger (zie foto v.l.n.r.) waar letterlijk en figuurlijk niemand meer omheen kan, Tineke van Hattem uit Nieuwerkerk a/d IJssel met sprankelende schilderijen en tekeningen en de Boskoopse Els de Jong met prachtige stenen beelden en sculpturen. Samen met de werken van Henk Bloks, Janny Buijs, Annelies de Graaf en Jelle Verwerda is een bezoek aan GalerieKunstzicht zeker aan te bevelen!

Openingstijden: donderdag en vrijdag 13.00 – 17.00 uur, zaterdag van 11.00 – 17.00 uur.

Adres Tussenzicht 3 – Winkelcentrum Gouweplein, – 2741 NM Waddinxveen www.galeriekunstzicht.nl en volg Galerie Kunstzicht ook op Facebook