Gratis Biodanza proberen op dinsdagavond 4 september…

by redactie on 17 augustus 2018

in Ingezonden berichten,Regio

Iedereen die nieuwsgierig is naar Biodanza of zich wil laten verrassen door deze prachtige dansvorm is welkom.

Biodanza is een dansvorm die niet alleen leidt tot veel plezier en contact met anderen maar ook tot meer verbinding met jezelf. De uitgekiende combinatie van muziek en beweging levert bijzondere effecten op die een weldadige uitwerking hebben.

Deelnemers die Biodanza langere tijd uitoefenen geven aan de volgende voordelen te ervaren: Je beweegt op jouw eigen manier. Het gaat niet om het leren van danspasjes, het maken van mooie bewegingen of goed voor de dag komen. In de dans maak je contact met jezelf, de ander en de groep. En in dat contact gebeurt het … zonder woorden.

De les van 4 september is gratis voor iedereen die nog nooit Biodanza heeft gedaan. Deze les is een kennismaking. Om Biodanza echt te ervaren is het aan te raden om ten minste 10 lessen te volgen. Dit les € 95,- . Een kleiner aantal is ook mogelijk: drie lessen voor € 30,-.

Wanneer? Op dinsdagavonden van 20.00 tot ca. 22.00 uur . Heb je ruime Biodanza ervaring? Dan ben je welkom op woensdagochtend, woensdag- of donderdagavond. Waar? Prins Willem Alexanderkazerne, Groen van Prinsterersingel 44 Gouda Aanmelden: 06-50569383 of geny@dansenleef.nl Op www.dansenleef.nl is meer informatie te vinden.