RECUM heet voortaan ReeuwijkKlassiek…

by redactie on 17 augustus 2018

in Ingezonden berichten,Regio

Foto: Meesterpianist Misha Fomin in het Concertgebouw Amsterdam.

 

 

Wij noemen RECUM voortaan ReeuwijkKlassiek omdat deze nieuwe naam beter weergeeft wat wij doen: het organiseren van kamermuziekconcerten in Reeuwijk. Twee Meesterpianisten spelen in seizoen 2018 – 2019 bij ReeuwijkKlassiek. De solofluitiste van het Rotterdams Philharmonisch Orkest komt samen met vier collega’s. Het Nieuwjaarsconcert is vol Jiddische weemoed en opgewekte Roemeense dansen. Er staan dan vijf violisten, een cellist en een contrabassist op het podium van De Brug. Dat wordt een feest!

Bij ReeuwijkKlassiek bent u van harte welkom. In de pauze staat een gratis drankje voor u klaar. Het concertprogramma, garderobe en parkeren zijn gratis. Jongeren onder de 30 jaar betalen slechts 7,50 euro toegang. Na afloop van de concerten kunt u napraten met de musici en een cd laten signeren.

De serie van zes concerten start op vrijdag 21 september a.s. om 20.15 uur in De Brug te Reeuwijk met het Utrecht String Quartet. In de website www.reeuwijkklassiek.nl treft u alle informatie aan.