Gezellig naar de camping in Souburgh…

by redactie on 21 mei 2018

in Waddinxveen


Op woensdag 30 mei strijken Michel Coenen en Tejo Brouwer neer op de camping in de Ridderzaal van Souburgh.

Vanaf dan is het gedaan met de rust op de camping. Met hun lidjes en korte, herkenbare verhaaltjes maken ze er samen met de ‘campinggasten’ een onvergetelijke avond van. Kortom: een feest van herkenning voor iedereen.

Deze avond op 30 mei begint om 19.30 en duurt tot 21.00 uur en vindt plaats op de derde verdieping in de Ridderzaal. Het optreden wordt gehouden in Centrum Souburgh aan de Prins Bernhardlaan 2 in Waddinxveen. Leden Service pakket betalen voor deze avond 4,00 euro. Voor niet-leden is het bedrag 5,00 euro. Bij deze prijs is een kop koffie of thee inbegrepen. Reserveren kan via de receptie, tel.: 0182-614366.