Woensdag 9 mei is er weer een alzheimer cafe…

by redactie on 1 mei 2018

in Ingezonden berichten,Waddinxveen

In het Anne Franck centrum , Jan van Bijnenpad 1 te Waddinxveen. Aanvang/inloop 19.00, 19.30 begint het programma en duurt tot ongeveer 21.00. De toegang is gratis. Tijdens deze avond ligt de nadruk op muziek!

Er is een optreden van Loes Aarsen, zij presenteert Muziek Bonbons, een programma vol geweldige liedjes. Samen met het publiek haal ze herinneringen op aan de eerste televisiejaren, de artiesten van toen.

De avond is bedoeld voor alle mensen met een vorm van dementie, hun partners/naastbetrokkenen en hulpverleners.Tijdens de avonden van het Alzheimer Cafe is er naast een presentatie over een bepaald onderwerp, ook tijd voor het stellen van vragen, discussie en het delen van ervaringen met elkaar en deskundigen.Juist ook het delen van ervaringen met anderen in soortgelijke situaties wordt als plezierig en steunend ervaren.