Rommelmarkt zaterdag 12 mei van wijkgemeente De Rank op het plein van het Coenecoop College

by redactie on 26 april 2018

in Waddinxveen

Op zaterdag 12 mei 2018 van 9.00 tot 15.00 uur organiseert PKN wijkgemeente De Rank te Waddinxveen haar jaarlijkse Rommelmarkt. Deze zal – traditiegetrouw – worden gehouden op het schoolplein van het Coenecoop College, Oude Dreef 6, Waddinxveen. Het schoolplein van het Coenecoop College zal dan weer zijn omgetoverd tot een gezellige rommelmarkt, waar diverse 2e hands spullen te koop worden aangeboden.

Op deze rommelmarkt is een ruime sortering aanwezig van boeken en CD’s, video’s en DVD’s, elektra/ elektronica, huishoudelijke artikelen, kleding, schoenen, allerlei, kleinmeubelen, curiosa en antiek, speelgoed, glaswerk, etc. Voor de kinderen is er een springkussen, zijn er spelletjes en ze kunnen geschminkt worden. Speciaal voor moederdag, de dag erna, is er een ruime sortering gebak te koop en er is een kaas- en groentekraam. Ook is er weer een ruim aanbod van bloemen en planten – dus ook dé gelegenheid om de moeders in de bloemetjes te zetten!

Bent u moe van het shoppen op deze markt, dan kunt u op het terras terecht voor een kop koffie, thee of limonade met wat lekkers erbij. Hebt u trek in iets hartigs, dan biedt de keuken uitkomst. Een broodje hamburger of kroket, een pannenkoek of een patatje mét gaat er altijd wel in. En ook de heerlijk versgebakken oliebollen ontbreken dit jaar niet!

De opbrengst van de rommelmarkt is bestemd voor de eigen wijkgemeente en voor diverse goede doelen. Kom zeker een kijkje nemen op deze gezellige rommelmarkt!