LinkedIn, wat kan je ermee…

by redactie on 16 april 2018

in Waddinxveen

Iedereen die op zoek is naar werk is welkom op woensdag 25 april 2018 bij de Walk&Talk-bijeenkomst van de Bibliotheek de Groene Venen in Waddinxveen, Gouweplein 1. Je kunt ervaringen met elkaar delen en contacten leggen met anderen in de zoektocht naar een volgende of nieuwe baan.

Het onderwerp van deze Walk&Talk is: “LinkedIn”. Elja Franken, onze eigen mediacoach geeft uitleg van LinkedIn en hoe je deze optimaal kunt gebruiken in je zoektocht naar de volgende baan. Welke termen zijn belangrijk om goed gevonden te worden? Hoe werkt het privacy beleid en wat wil je nog meer weten over LinkedIn? Kom dan zeker langs voor een kopje koffie en praat met ons mee!

We starten om 09.30 uur, de Walk&Talk duurt tot uiterlijk 11.30 uur. Deelname is gratis evenals de koffie en thee. Aanmelden kan via www.bibliotheekdegroenevenen.nl of walkentalk@bibliotheekdegroenevenen.nl

Walk&Talk is een initiatief van De Levende Sollicitatiegids