Nederlandstalige liedjes avond in Souburgh…

by redactie on 6 april 2018

in Waddinxveen

Rotterdamse zanger Hans Somers en zangeres Netty komen op 18 april een Nederlandstalige meezing avond verzorgen in Souburgh.

Hans en Netty hebben een heerlijk meezing programma waarin u veel liedjes van vroeger en nu voorbij hoort komen. Hans Somers is een Rotterdamse zanger, presentator en liedjesschrijver en zit al meer dan 35 jaar in het vak. Zijn voorkeur gaat uit naar Nederlandstalige liedjes. Netty Reek is een in Rotterdam geboren zangeres. Ze zingt nu al weer een aantal jaren samen met Hans.
Samen weten zij er altijd een spetterend optreden van te maken.

Deze avond op 18 april begint om 19.30 en duurt tot 21.00 uur en vindt plaats op de derde verdieping in de Ridderzaal.Het optreden wordt gehouden in Souburgh aan de Prins Bernhardlaan 2 in Waddinxveen. Leden Service pakket betalen voor deze avond 4,00 euro. Voor niet-leden is het bedrag 5,00 euro. Bij deze prijs is een kop koffie of thee inbegrepen. Reserveren kan via de receptie, tel.: 0182-614366.