Wadcultureel 7, 8 en 9 september 2018…

by redactie on 29 maart 2018

in Waddinxveen

De voorbereidingen voor WadCultureel 2018 zijn alweer in volle gang. Dit jaar vindt het evenement voor de zesde keer plaats. WadCultureel is een driedaags Waddinxveens cultureel evenement voor, maar vooral door Waddinxveners. Cultureel Waddinxveen krijgt dan de kans zich te presenteren in kramen en op podia. Tijdens het evenement zal ook de Waddinxveense Cultuurprijs worden uitgereikt. Daarnaast kunnen de monumenten bezichtigd worden, vindt er een orgeltoer plaats langs de Waddinxveense kerkorgels, presenteren de wijkplatforms zich met de buitenbios en zal er afgesloten worden met Jazze aan de Nesse. Natuurlijk zijn ook deelnemers van buiten Waddinxveen van harte welkom.

Afgelopen week heeft WadCultureel daarvoor de uitnodigingen verstuurd. Alle Waddinxveners en niet-Waddinxveners worden daarin opgeroepen zijn, haar of het gezicht te laten zien tijdens deze dagen. En dan vooral op de Kunst- en Cultuurmarkt, die ook dit jaar weer op het Gouweplein in Waddinxveen zal worden gehouden. Zet zaterdag 8 september dus vast in de agenda.

Deelnemen kan op veel verschillende manieren. Om te beginnen met een optreden op één van de podia. Dat kan met zang, dans, toneel, muziek of anders. Ook kunnen er demonstraties worden gegeven, met daarnaast workshops, waarin bezoekers kunnen deelnemen. Tenslotte kunnen er kramen gehuurd worden (€25,00) waarin de vereniging, activiteiten of eigen kunst gepromoot kan worden.

Het kan nu zomaar zijn dat er Waddinxveners zijn, die nog met ludieke ideeën voor het evenement rondlopen. De organisatie van WadCultureel liet ons weten, dat zij met die mensen dan graag in contact komt. Voor meer informatie en deelname kunt u terecht op www.wadcultureel.nl.