Gezond Gouds Familieloop 2018…

by redactie on 29 maart 2018

in Regio

Vrijdag 13 april: Gezond Gouds Familieloop

Vrijdag 13 april organiseert Gezond Gouds de Gezond Gouds Familieloop! Vanaf 18:00 uur is iedereen, jong en oud, welkom om mee te doen aan deze loop die gehouden wordt op het terrein van AV Gouda. Er zijn drie soorten Kids Runs (3 t/m 12 jaar) op verschillende afstanden:

400 meter (start 18:30 uur. Categorieën: 3 t/m 5 jaar, 6 t/m 8 jaar)
800 meter (start 18:45 uur. Categorieën: 6 t/m 8 jaar, 9 t/m 12 jaar)
1500 meter (start 19:10 uur. Categorieën: 6 t/m 8 jaar, 9 t/m 12 jaar)

De volwassenen kunnen meedoen aan de Coopertest. In 12 minuten ren je zo veel mogelijk rondjes rond de atletiekbaan. Misschien ken je deze test nog wel van vroeger!

Nieuw dit jaar is de Koppelloop. Samen met je kind, moeder, vader, broer, zus, vriend, vriendin of een ander hardloopmaatje loop je in estafettevorm in totaal 3,5 kilometer. Het is aan jullie hoe je de afstand tussen beide lopers verdeelt. Het laatste stuk ren je samen over de finish!

Iedere loper krijgt een aandenken mee naar huis. Ook is er een prijsuitreiking voor de snelste lopers en het snelste koppel. Verder staat deze avond in het teken van sportiviteit en gezelligheid en kun je terecht in de kantine van AV Gouda voor een hapje en een drankje!

Aanmelden is heel eenvoudig. Stuur een e-mail naar info@gezondgouds.nl o.v.v. ‘Familieloop’ en vermeld aan welke afstand jij en/of je kind(eren) mee willen doen. We zien je graag op 13 april aan de startlijn!