Expositie ‘Dichterbij’ van Ans neven te zien t/m vrijdag 4 mei bij Bastiaan Optiek…

by redactie on 29 maart 2018

in Waddinxveen

Ans Neven (Joanne) laat abstracte landschappen en kleurrijke mensfiguren zien bij Bastiaan Optiek/Koffie bij Bastiaan, Groensvoorde 2-4 Waddinxveen. Ans verteld ons: ‘Waar jarenlang op de Werkschuit Gouda (nu Kunstpunt) geoefend werd in techniek, is nu in mijn abstracte werk mijn innerlijk stem en kleurgevoel belangrijker. Ans volgde hiervoor cursussen en workshops in het atelier van Sonja Hopmans in Gouda. Natuur, muziek en architectuur vormen zijn haar inspiratiebronnen’.

Ans exposeerde de laatste jaren in Gouda: de Mallemolen, het Huis van de Stad, Kerkelijk Centrum De Veste (met een kunstviering) en twee keer bij atelier RUIMTE.

Kom mee kijken en genieten: ‘Oogzorg Bastiaan Optiek in Waddinxveen is een unieke plek waar de kunst van het kijken centraal staat, echt vakmanschap bekeken kan worden en de lekkerste koffie wordt geschonken’. Te zien t/m vrijdag 3 mei tijdens de normale openingstijden.