Toos 3e plaats bij Turncompetitie…

by redactie on 27 maart 2018

in Sport

Op zaterdag 24 maart turnde Lonne de Lange, Rosalie Janse, Quinty Troost, Suzanne Koelewijn en Kyra Minnema uit komend in poule 2, hun tweede turncompetitiewedstrijd. De tegenstanders waren AVGV, Thor en Heres.

Toos begon hun wedstrijd op brug met een knappe 2e plaats voor Kyra en ook als team werd Toos 2e. Op balk turnde de meiden ook mooie oefeningen wat resulteerde in een 2e plek voor Quinty en een 3e plek voor Lonne en ook weer een 2e plek als team. Op vloer turnde de meiden mooie oefeningen op muziek. Het laatste toestel was sprong waarop Quinty de mooiste sprongen liet zien van de TOOS meiden en werd knap 2e op dit toestel.

Na vier onderdelen behaalde de TOOS meiden een nette 3e plaats ruim voor Heres en net achter Thor. Op 7 april sluiten deze meiden hun turncompetitie af met een thuiswedstrijd.