Heren Bouncers Basketbal verslaat DBV Rowic…

by redactie on 26 maart 2018

in Sport

Bouncers Heren 1 boekte in Dordrecht tegen D.B.V. Rowic 1 de vijfde overwinning op rij, 75-89. Bouncers Heren 2 verloor de wedstrijd tegen koploper Lokomotief 3 in het laatste kwart, 68-81.

Zaterdagavond gaven DBV Rowic 1 en Bouncers Heren 1 in sporthal Sportboulevard elkaar weinig toe, maar trok Bouncers de winst in het eerste kwart dankzij een score van Lennart Heijmans in de laatste seconden naar zich toe, 18-19. De winst in het tweede kwart was met 19-14 voor Rowic en daarmee de rust inging met vier punten voorsprong, 37-33. In het derde kwart was het stuivertje wisselen met in de derde minuut een gelijke stand, 45-45, waarna Bouncers uitliep naar een 55-61 voorsprong aan het einde van het derde kwart. In het vierde kwart kwam Rowic nog terug tot vier punten, 67-71, maar schakelde Bouncers een tandje bij en won nog met redelijk verschil, 68-81. Topscoorder was Niels Scheps met 19 punten. Overigens kan de ploeg als alles meezit nog in de top drie eindigen in de landelijk Tweede Divisie C.