Rabobank steunt Timios met nieuw trainingsmateriaal…

by redactie on 26 maart 2018

in Sport

Sinds afgelopen week beschikt volleybalvereniging Timios over heel veel nieuw trainingsmateriaal. De aankoop van het nieuwe materiaal, waarmee leuke gevarieerde (jeugd) trainingen gegeven kunnen gaan worden, is mogelijk gemaakt door een steuntje in de rug van Rabobank Gouwestreek. Namens de ledenraad van de Rabobank waren Hester Faber en Albert de Vries in sportzaal De Groenswaard aanwezig om te zien wat er allemaal mogelijk is met het nieuwe trainingsmateriaal. Voorzitter Angela Hunink dankte de Rabobank voor de gift uit het Rabofonds. Voor Timios van groot belang omdat in trainingsmateriaal moet worden voorzien in zowel Waddinxveen als in Boskoop. Albert de Vries benadrukte dat de Rabobank het belang inziet van verenigingen binnen gemeenten omdat die de lokale samenleving versterken. Direct na de korte speeches gingen een aantal trainingsgroepen aan de slag met het nieuwe materiaal en werd trainers getoond wat voor mogelijkheden het nieuwe materiaal allemaal biedt.