Twee Waddinxveense bedrijven genomineerd…

by redactie on 15 maart 2018

in Ingezonden berichten,Waddinxveen

Twee Waddinxveense bedrijven zijn genomineerd voor de sterkste schakel. Het zijn brasserie genieten en P. Van t wout vijzel en funderingstechnieken.

De sterkste schakel regio rijnlanden is een verkiezing voor ondernemingen die service en klantgericht hoog hebben staan. De kwaliteit van service en klantgerichtheid berust op de medewerkers van een organisatie. Zij onderhouden de contacten met de klanten en zijn grotendeels verantwoordelijk voor de uitstraling van de onderneming. Een goede service verlenen vereist niet alleen de juiste beroepshouding, maar ook de juiste vaardigheden.

De servicegraad bepaalt niet zelden het lot en de reputatie van een organisatie. Maar ook sociaal verantwoord ondernemen. Sponsoring, probleemoplossend werken enz. in de jury zitten onder andere grant Thornton, kamer van koophandel, VNO-NCW rijnland en diverse lokale ondernemingen. middels interviews en speeddates en externe onderzoeken wordt “De sterkste schakel”gekozen. Er zijn verschillende Categorieën horeca, bouw, internationaal zakendoen enz.

Daarnaast zijn er nog meer prijzen voor bijvoorbeeld je website en sociaal media uitingen, wat doe je voor goede doelen en de publieksprijs. Voor de publieksprijs kan heel Waddinxveen en omstreken nog meestemmen tot vrijdag aanstaande 16.00 uur.