HCC Senioren Academie…

by redactie on 6 maart 2018

in Ingezonden berichten,Regio

HCC SeniorenAcademie locatie Gouda kondigt hierbij aan: Dinsdag 20 maart 2018 van 10:00 tot 12:00 uur (zaal open 9:30 uur) in:
De Veste Ridder van Catsweg 300 2804 RS Gouda

Van 10:00 tot 11:00 uur een presentatie met als onderwerp:GPS in de smartphone

In de moderne smartphone is de telefoonfunctie bijna ondergeschikt geworden aan het grote aantal andere functies. De huidige smartphones zijn dan ook steeds minder een telefoon en steeds meer een (mini)computer met internetfunctionaliteit en veel communicatie mogelijkheden geworden.Een enigszins onderbelichte functie is misschien wel het gebruik van GPS. Bijna elke moderne smartphone is voorzien van een ingebouwde GPS module.

Deze GPS functie kan goede diensten bewijzen bij plaatsbepaling en navigatie en dat hoeft niet beperkt te blijven tot de auto. Bij fiets- en wandeltochten kan het zeer gedetailleerde kaartenmateriaal je (vooral in de vrije natuur) prima de weg wijzen. Als gebruikelijk is de presentatie afgestemd op de minder ervaren computergebruiker. Ook is er ruimschoots tijd ingeruimd voor het stellen van vragen.

Wij verwelkomen u graag vanaf 09:30 uur.De entree is gratis voor leden van de HCC. Overige belangstellenden zijn eveneens van harte welkom. Zij mogen eenmaal zonder te betalen meemaken wat onze bijeen- komsten inhouden. Bij een volgend bezoek betalen zij slechts € 5.=