Alzheimer café in het Anne Frank centrum…

by redactie on 6 maart 2018

in Ingezonden berichten,Waddinxveen

Woensdag 14 maart is er weer een alzheimer cafe in het Anne Frank centrum , Jan van Beijnenpad 1 te waddinxveen. Aanvang/inloop 19.00, 19.30 begint het programma en duurt tot ongeveer 21.00. De toegang is gratis. Tijdens deze avond is het onderwerp: bewegen altijd goed!

Een Ergo-therapeute vertelt waarom bewegen zo belangrijk is, wat valpreventie is en wat je kunt doen om zelfstandig te blijven.De avond is bedoeld voor alle mensen met een vorm van dementie, hun partners/naastbetrokkenen en hulpverleners.

Tijdens de avonden van het Alzheimer Cafe is er naast een presentatie over een bepaald onderwerp, ook tijd voor het stellen van vragen, discussie en het delen van ervaringen met elkaar en deskundigen.Juist ook het delen van ervaringen met anderen in soortgelijke situaties wordt als plezierig en steunend ervaren.