Gastvrouwen en Gastheren Gezocht…

by redactie on 1 maart 2018

in Ingezonden berichten,Waddinxveen

Bibliotheek de Groene Venen is op zoek naar vrijwillige gastheren- en gastvrouwen voor de vestiging Waddinxveen, met name maandagavond (18.00 – 20.00), dinsdagochtend (10.00 – 13.00) en zaterdag. Andere dagdelen zijn ook bespreekbaar.

Lijkt het u leuk om ondersteuning te bieden aan de informatiemedewerkers in de bibliotheek dan is dit misschien iets voor u. Vestiging Waddinxveen is elke werkdag van 10.00 tot 13.00 uur geopend met ‘leen- en leesuren’ en daarna tot 17.30 uur met informatie medewerkers. De Bibliotheek is ook maandag- en donderdagavond open tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 – 13.00 uur.
Tijdens de zelfbedieningsuren regelen bezoekers van de bibliotheek het lenen en terugbrengen van de materialen zelf. Tijdens de informatie uren kunnen de klanten vragen stellen of betalingen afhandelen.

Taken zullen onder andere zijn: het vriendelijk ontvangen van bezoekers, het aantrekkelijk en opgeruimd houden van de bibliotheek

Wij zoeken voor deze vrijwillige functie iemand die flexibel en klantgericht is. Heeft u belangstelling voor deze vrijwilligersfunctie? Neem dan contact op met de vestigingscoördinator Jacoline Hoogerwaard via email jhoogerwaard@bibliotheekdegroenevenen.nl of telefonisch 06-19033119.