Toos Turnsters behalen 1e plaats…

by redactie on 27 februari 2018

in Sport

Zaterdag 24 februari begon de Turncompetitie voor de dames van het TOOS turnteam verplichte oefenstof D1. Het team bestond uit Djemaya Pooran, Elize van Kats, Carlijn Eijpe, Fleur Neeleman, Jasmijn van Rooijen en Maud van Ringelenstein en turnde tegen GV Boskoop en Mobilee 1 &2 uit Woerden. De opdracht was om als team een zo’n hoog mogelijke score te behalen over de 4 wedstrijdtoestellen.

De dames starten op het onderdeel sprong, met hoge salto’s en mooie overslagen behaalde zij als team hier een 2e plek. Individueel werd Fleur 2e en Djemaya 3e op sprong. Een goede start van de wedstrijd. Balk was het 2e toestel voor de TOOS dames. Hier werden mooie oefeningen geturnd wat resulteerde in een ruime overwinning op dit toestel. Op vloer lieten alle dames strakke oefeningen op muziek zien. En dat was ook terug te zien in de scores. Ook hier behaalde het team een 1e plek. Djemaya behaalde individueel de 1e plek op vloer en Carlijn werd knap 5e. Het laatste onderdeel was brug, altijd een sterk onderdeel van TOOS en dat bleek vandaag ook weer zo te zijn. Wederom werd er een 1e plek behaald met het team. Met een eindscore van 198.400 werd het TOOS turnteam knap 1e, ruimschoots voor Mobilee 2, Mobilee 1 en GV Boskoop. De volgende wedstrijd zal op zaterdag 7 april zijn te Bergschenhoek.