Ruime overwinning Bouncers basketbal…

by redactie on 27 februari 2018

in Sport

Afgelopen weekend, met twee thuis- en vier uitwedstrijden, een beperkt programma voor Bouncers Basketball. Met vijf overwinningen echter wel een succesvol weekend.

Het was een eindje rijden naar Zutphen, maar dat was voor Bouncers Jongens 12 1 geen enkel probleem, want in de Hanzehal werd tegen Hanze Stars 1 een prima wedstrijd gespeeld. In het eerste kwart bleef de thuisploeg met 16-29 nog een beetje in de buurt van Bouncers, maar daarna was het over. Want via een 30-51 ruststand pakte Bouncers een ruime 67-104 overwinning, waarbij met nog anderhalve minuut voor einde wedstrijd de 100 puntengrens werd gepasseerd. Topscoorder Seal Diouf nam met 53 punten de helft van de Bouncersscore voor zijn rekening. In Leiden was er voor Bouncers Jongens 14 1 tegen BS Leiden 2 ook een ruime overwinning, 64-91. De ploeg kende met 8-24 in het eerste kwart een prima start en werd de voorspong in het tweede kwart verder uitgebouwd naar een ruststand van 27-51. Bouncers bleef in de tweede helft de bovenliggende partij en het was Tristan Toet die aan het einde van het vierde kwart met drie benutte vrije worpen de eindstand bepaalde op 64-91. Topscoorder was Latif Diouf met 27 punten. Met deze overwinning blijft de ploeg in het spoor van koploper Divine.